Acnistus – Iochroma

På denne side, er der et billede af hver eneste Acnistus /Iochroma – mini engel jeg har. De fleste af disse mini engler har jeg små planter af, som jeg meget gerne vil sælge.  Jeg er helt vild med engle, både store og små, det er ren terapi og afstresning at gå i haven, derfor har jeg så mange.

Acnistus/Iochroma blomstrer non stop fra det tidlige forår til de bliver sat til vinteropbevaring. Mange bliver nemt 2-3 meter og er som små blomstrende buske. De er så villige til at gro, og står hele forår, sommer og efterår med en masse flotte blomster. De fås i en masse blå, hvide, rosa, bourdeux, orange, lilla og røde. De dufter ikke.

Nænner ikke at smide stiklinger ud, så derfor laver jeg små planter af mine stiklinger. Når disse små planter har et godt rodnet, bliver de sat til salg i min webshop. Webshoppen åbner hvert år 1. april og lukker 15. september. Vi har specialkasser og pakkerør, så planten i ro og mag kommer frem til den nye ejer. Kig ind i Galleri, og se hvad vi har af moderplanter.

Alba
Australis
Alchetron
Anbean Snow

Bill Evans
Burgundy
Coccinea
Dunkel Lila
Fuchsiodes
Grandiflorum
Orange/rot
Pink
Princess Pink
Purple Prins
Red Arbul
Sky King
Sunrice
Violett